Järjestö

Symbioosi ry – elämän- ja elimenläheistä toimintaa jo vuodesta 1950!

Symbioosi on niin bileitä, retkiä, opiskelua, edunvalvontaa kuin kahvin puutteen taltuttamista – kaikki yhdessä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa. Vaikka nimensä mukaan Symbioosi on biologian opiskelijoiden ainejärjestö, mielenkiintoiseen toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa biologian alasta kiinnostunut Helsingin yliopiston opiskelija.

Symbioosi perustettiin aikoinaan ”lujittamaan biologian ja maantieteen opiskelijoiden yhteenkuuluvuutta, valvomaan opiskelijoiden etua ja oikeuksia ylioppilaskunnassa sekä turvaamaan alan opiskelijoiden taloudellista asemaa valmistumisen jälkeen”. Maantieteen opiskelijat ovat sittemmin perustaneet oman järjestönsä MaO ry:n.

Nykyisin Symbioosi on kaikkien biologisia aineita opiskelevien ikioma ja rakas järjestö. Paras paikka symbionttien tapaamiseen on Biokeskus 3:ssa sijaitseva kerhohuone eli kertsi. Kertsillä tarjoillaan kofeiinin nälkäisille ilmaista kahvia ja teetä, jonka lisäksi myynnissä on laaja valikoima erilaisia välipaloja ja juomia. Järjestämme aktiivisesti erilaisia tapahtumia ja parhaiten menossa pysyy mukana seuraamalla tiedotustamme sähköpostilistallamme, Telegramin tiedotuskanavalla, sosiaalisessa mediassa ja tarkkailemalla Biosfäärin tapahtumakalenteria. Yhteistyötä teemme etenkin bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan muiden järjestöjen kanssa.