Symbiontti ja Alkio

Symbioosi julkaisee Symbiontti-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa painettuna sekä sähköisesti Issuu-palvelussa. Painettua lehteä levitetään Viikin kampukselle ja se on ilmainen. Symbiontti jaetaan myös Helsingin yliopiston biologisille asemille, kaikille biologian opiskelijoiden ainejärjestöille Suomessa, toverijärjestöille ja kannatusjäsenille. Lisäksi kesällä julkaistaan opinnot aloittaville suunnattu sähköinen Alkio, joka tehdään Helix ry:n järjestölehden, Vapaan Radikaalin, toimituksen kanssa yhteistyössä.

Symbiontti on monipuolinen julkaisu, jonka sisältöön kuuluu niin vakavampia kannanottoja kuin kieli poskella tehtyä kevyttäkin luettavaa. Tarkoituksena on toimia Symbioosin jäsenten alustana toteuttaa itseään ja tuoda ajatuksiaan esiin muiden kanssaopiskelijoiden luettavaksi. Painetun Symbiontin lukeminen kertsillä on oiva tapa paeta luentostressiä ja lukea hauskoja sekä ajankohtaisia juttuja, joita kanssasymbiontit ovat kirjoittaneet sekä kuvittaneet.

Jos lehden tekemiseen osallistuminen kiinnostaa, ota yhteyttä päätoimittajiin tai ilmaannu paikalle seuraavaan toimituskokoukseen. Lehti tarvitsee kaikenlaisia tekijöitä mm. kirjoittamaan, kuvittamaan ja taittamaan, joten jokaiselle löytyy jotain tehtävää. Tervetuloa mukaan Symbiontin toimitukseen!

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/121938/lomake.html

Tällä e-lomakkella voit olla täysin anonyymisti yhteydessä Symbiontti-ainejärjestölehden toimitukseen seuraavissa asioissa:

– Repäisypalsta (Ilmianna hauskat asiat mitä kaverisi ovat sanoneet)

– Terveiset toimitukselle